• standaard header

Computerruimtekoeling

Professionele computerruimtekoeling heeft een ander doel dan comfortkoeling. De doelstelling is het beschermen van het hart van uw bedrijf: de computer- of serverruimte. Dit is immers de verzamelplaats van al uw in- en externe dataverkeer, en daarom van vitaal belang. Downtime is geen optie.

Hoge eisen aan klimaatbeheersing
Eén van de kritische factoren voor een perfect werkende computerruimte is klimaatbeheersing. Hardware vereist een zo constant mogelijke temperatuur en luchtvochtigheid en een zo laag mogelijke vervuilingsgraad (stof). Aan het klimaat in een computerruimte wordt daarom bijzonder hoge eisen gesteld op het gebied van bedrijfszekerheid en energieverbruik.

Datacenters
De beschikbaarheid over goede ICT is van cruciaal belang voor de continuïteit van iedere organisatie. Daarom installeren organisaties servers en applicaties in bedrijfszekere datacenters. Het behouden van het juiste klimaat in deze datacenters is van groot belang. Harma-air kan u hier alles over vertellen, en komt samen met u tot de juiste, hoogwaardige oplossing. Soms ligt de oplossing enkel in het toepassen van andere geperforeerde tegels in de computervloer! Het is in ieder geval van belang de ruimte dusdanig in te richten dat de koude lucht, in de juiste hoeveelheid, wordt aangeboden op de plaatsen waar het nodig is en de warme lucht eenvoudig kan worden opgenomen door de aanwezige koelinstallatie.                                                                                                               

Harma-air Airconditioning: de perfecte installatie
Om een computerruimtekoeling op te leveren dat volledig aan de wensen van de klant voldoet, besteden we veel aandacht aan het advies- en ontwerptraject. ‘Wat moet er in komen?’, ‘Hoe ziet dat er in de toekomst uit?’, ‘Welke apparatuur moet er in komen?’. Aan de hand van al deze vragen komen we tot het juiste advies en ontwerp voor dé perfecte installatie.

Vraag een gratis offerte aan!

Nieuws

 • Onze nieuwe website is online

  Onze nieuwe website is online. Wij zijn er erg blij mee! Uw voordelen De web...

  Lees meer
 • Al onze producten op een rij

  Hier vindt u al onze producten op een rij. Klik op het product voor meer info...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Onze service

  Onze service

  Harma-air Airconditioning staat garant voor de perfecte service en onderhoud.

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Neem contact op voor meer informatie of wanneer u last heeft van een storing.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.